Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Rreth 10.000 mjekë kanë lënë Serbinë në 20 vitet e fundit për të kërkuar kushte më të mira pune dhe paga më të larta, raporton gazeta serbe ‘’Politika’’, sipas të cilës numri vjetor mesatar i të larguarve është 800 mjekë. “Vështirë t’u rezistohet pagave të mjekëve 3 deri në 7 herë më të larta se pagat e mjekëve serbë. Në shumë vende evropiane, ato arrijnë në 4.000-5.000 euro në muaj”, citohet në ar
Trego më shumë