Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministria e Industrisë dhe e Teknologjisë së Informacionit e Kinës publikoi listën e 100 kompanive kryesore për sa u përket të ardhurave nga shitjet në vitin 2017. “Huawei”, ofruesi i pajisjeve dhe shërbimeve të rrjetit dhe telekomunikacionit me bazë në Shenzhen, zuri vendin e parë, i ndjekur nga “ZTE” dhe “Haier”. Kompanitë siguruan një vlerë të përgjithshme të ardhurash prej më shumë se 771 miliardë juanësh.
Trego më shumë