Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Task Forca Antikorrupsion ka kryer kontroll administrativ dhe ka konstatuar një sërë shkeljesh në Spitalin Rajonal të Vlorës, për pasojë rekomandohen masa disiplinore për drejtues dhe punonjës të këtij spitali, deklaroi Ministrja Gjonaj në një konferencë për shtyp. Sipas saj, janë rekomanduar 18 masa disiplinore, mes tyre drejtues dhe mjekë është rekomanduar.
Trego më shumë