Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural filloi turin e informimit të fermerëve mbi thirrjen e parë të aplikimeve për mbështetje në bujqësi, agropërpunim dhe zhvillim rural nëpërmjet programit IPARD II. Ministria e bën me dije se në datën 30 Nëntor 2018 deri në datën 30 Janar 2019, priten pranë zyrës qendrore të AZHBR aplikimet për mbështetjen e masave të IPARD.
Trego më shumë