Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputeti Luçiano Boçi, ka sulmuar ashpër politikat e maxhorancës për arsimin, pasi sipas tij, financimi për këtë sektor është më i ulëti në kontinentin Evropian. Përmes një deklarate ai theksoi se arsimi është braktisur dhe këtë e tregon buxheti që ka parashikuar Qeveria shqiptare ndaj tij. Mes tjerash, ai theksoi faktin se PD do të vijojë ta ketë prioritete fushën e arsimit parmës investimeve.
Trego më shumë