Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, tha sot se dialogu me Serbinë duhet të vazhdojë por pa i diskutuar kufijtë e Kosovës. “Kemi nevojë për dialog dhe jam për vazhdimin e dialogut, sepse heqja e këtyre temave nga tavolina i kontribuon vendit, është që të zgjidhen çështjet e hapura me shtetin fqinj ndërsa çështja e territoreve nuk është e hapur me Serbinë”, ka situar ai gjatë prononcimit.
Trego më shumë