Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministri i Punëve të Jashtme i Hungarisë, Peter Szijjarto, në Prishtinë foli për dialogun Kosovë-Serbi dhe çështjen e liberalizimit të vizave. Ai tha se BE po tregohet i padrejtë ndaj Kosovës sa i përket çështjes së vizave. “Politika jonë për t’ju mbështetur në integrimin në BE dhe organizata të tjera nuk ka ndryshuar. Hungaria do të mbetet përkrahëse e përkushtuar e liberalizimit të vizave”, ka cituar ai.
Trego më shumë