Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ka hyrë në rekordet “Guinness” kartolina më e madhe e të gjitha kohërave, e përbërë nga 125 000 mesazhe dhe vizatime të fëmijëve dhe adoleshentëve nga e gjithë bota. Ajo u shpalos sot në një akullnajë zvicerane për të tërhequr vëmendjen ndaj ndryshimeve klimatike. Ideja dhe realizimi i kartolinës gjigante u bë nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe Fondacioni WAVE.
Trego më shumë