Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Perlat e Maria Antonetës u shitën në ankand për 36 mln $. Varësja e mbretëreshës fatkeqe ka vendosur sipas shtëpisë së ankandeve Sotheby’s, një rekord të ri botëror për perlat. Pati një betejë për ashpër për to në Gjenevë. Varësja që zbukurohet dhe nga diamantë, ishte vlerësuar fillimisht 2 mln $ Gjerdani është pjesë e një koleksioni të rëndësishëm bizhuterish të nxjerra në shitje nga shtëpia mbretërore.
Trego më shumë