Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gjysma e kompanive gjermane presin përshkallëzimin e mëtejshëm të tensioneve tregtare midis Evropës dhe SHBA, gjë që do të çojë në uljen e investimeve, tregon anketa e sondazhit të Institutit Ekonomik Gjerman. Sipas sondazhit, 44 % e kompanive presin që tensioni të rritet, ndërsa 34 % pohojnë të kundërtën. 41 % e kompanive mendojnë se SHBA dhe BE nuk do të arrijnë një Marrëveshje Tregtare Transatlantike.
Trego më shumë