Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas radhësh të gjata të krijuara është normalizuar situata në Kapshticë. Ka nisur pas disa orësh kalimi i mjeteve të tonazhit të rëndë dhe autobusëve drejt Greqisë. Në doganën tonë, ka radhë kamionësh dhe mjetesh të vogla që presin të kalojnë. Që prej ditës së djeshme pala greke nuk ka lejuar kalimin e autobusëve dhe mjeteve të tonazhit të rëndë.
Trego më shumë