Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Rebelët talebanë njoftuan se kishin marrë pjesë në një takim triditor në Katar me një delegacion amerikan të rangut të lartë për çështjen e paqes në Afganistan. Sipas tyre, diskutimet ishin paraprake dhe asnjë marrëveshje nuk është arritur. SHBA ka ngarkuar Khalilzadin të takojë talebanët me shpresën e vendosjes së paqes në rajon.
Trego më shumë