Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Në kuadër të vizitës zyratre në Gjermani, Taulant Balla u prit në një takim nga Sekretari i Shtetit, Stefan Mayer. Lufta kundër kundër krimit të organizuar ishte në fokus të takimit, ku Balla informoi zyrtarin gjerman për rezultatet e arritura si edhe angazhimin e institucioneve. Pohoi që Reforma në Drejtësi dhe Vettingu i gjyqësorit po jep frytet e para duke nxjerrë jashtë sistemit gjyqtarët e korruptuar.
Trego më shumë