Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Sot shënohet Dita Botërore e Televizionit. Kjo ditë simbolizon komunikim dhe globalizimin në botën bashkëkohore. Në forumin e IV vjetor të Zhvillimit të Medias, Ambasadori i OSBE Bernd Borchardt pohoi se liria e medias ka bërë progres, por ka ende punë për të bërë. "Duhet respektuar liria e medias. Liri për median do te thotë një media e përgjegjshme dhe me standard" u shpreh ai gjatë fjalës së tij.
Trego më shumë