Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një sherr i dhunshëm ka ndodhur gjatë natës së shkuar mes të burgosurve shqiptarë dhe atyre rumunë në burgun e Solliccianos në Firenze. Policia italiane e burgjeve informon se ngjarja ka ndodhur për motivin e zotërimit të territorit brenda burgut. Sherri ka qënë mjaft i dhunshëm dhe situata është qetësuar vetëm falë ndërhyrjes së forcave të policisë së burgjeve.
Trego më shumë