Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Asambleja e Përgjithshme zgjodhi permes votimit, Presidentin e ri të Interpol-it, Kim Jong Yang. Ai me parë ka mbajtur detyrën e Zv/Presidentit të Asamblesë. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, uroi drejtuesin në fjalë. Yang pasi e falënderoi Veliun i ka shprehur mbështetjen për Policinë shqiptare, duke vlerësuar bashkëpunimin e deritanishëm, si dhe rëndësinë e forcimit të tij.
Trego më shumë