Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Policia italiane ka goditur një grup që merrej me trafikun e drogës, ku në pranga kanë përfunduar 20 persona, mes tyre edhe dy shtetas shqiptarë. Mediat lokale në Itali kanë publikuar edhe emrat e dy shqiptarëve: Leonardo Staka, 26 vjeç dhe Harient Helmi 22 vjeç. Grupi kriminal kryente aktivitetin e tij kriminal në tre shtete në Spanjë, Austri dhe Itali.
Trego më shumë