Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Serbisë, me rastin e 15 vjetorit të pjesëmarrjes së Serbisë në “Tirana International Fair” mblodhi në një pritje ambasadorë, sipërmarrës nga Serbia, përfaqësues të biznesit dhe medias shqiptare. Kryetari i Dhomës së Tregitsë Serbe, Marko Cadez, vlerësoi bashkëpunimin në fushën ekonomike duke theksuar se Serbia dhe Shqipëria, do të ndryshojnë perceptimin për Ballkanin.
Trego më shumë