Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një grua është arrestuar në Greqi me akuzën se i ka dërguar kancelares gjermane, Angela Merkel një zarf bombë në vitin 2010. Shenjat e gishtërinjve të 60 vjeçares greke u gjetën në librin brenda të cilit ishte vendosur detonatori dhe lënda eksplozive që nuk shpërtheu. Arrestimi i saj u bë me kërkesë të autoriteteve gjermane.
Trego më shumë