Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputeti Balla, së bashku me delegacionin që e shoqëron në Gjermani, zhvilluan një takim me Sekretarin e Shtetit, Christian Lange. Temë kryesore e këtij takimi ishte ecuria e Reformës në Drejtësi. Përfaqësuesit e Shqipërisë në takim e njohën -n me ecurinë e implementimit të Reformës në Drejtësi, ecurinë e Vetting-ut që paraprin ngritjen e institucioneve të reja KLGJ dhe KLP, si dhe të BKH dhe SPAK.
Trego më shumë