Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kancelarja Merkel refuzoi dje thirrjet e deputetëve nacionalistë që Gjermania të braktisë mbështetjen e Marrëveshjes së Migracionit të Kombeve të Bashkuara. Disa vende, përfshirë SHBA, Hungarinë, Austrinë, Izraelin, Australinë dhe Poloninë, kanë njoftuar se nuk do të mbështesin një marrëveshje migracioni që do të miratohet muajin e ardhshëm në Marok.
Trego më shumë