Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Qeveria zvicerane njoftoi të mërkurën se do të shtyjë përfundimisht vendimin e saj mbi paktin e OKB-së mbi migracionin, pas kundërshtimit të shprehur nga shumë komisione parlamentare, gati një muaj pasi kishte vendosur ta miratonte. Hungaria njoftoi tërheqjen e saj nga kjo marrëveshje. Polonia dhe Izraeli njoftuan gjithashtu se nuk do e firmosin këtë pakt.
Trego më shumë