Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Teksa në Kuvend po mbahet seanca plenare, jashtë godinës vijon protesta e banorëve të “Astirit”, të cilët kundërshtojnë prishjen e shtëpive të tyre. Banorët po konfrontohen fizikisht me Policinë. Ndërkohë protestuesit po hedhin shashka dhe po tentojnë të hyjnë brenda ambjenteve të Kuvendit. Protestuesit po përdorin edhe fëmijë për të thyer kordonin e Policisë.
Trego më shumë