Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetja Jorida tabaku, bëri të ditur në bashkëbisedimin për buxhetin 2019 me perfaqësues të biznesit se ekonomia është një pasqyrë e rrugës së gabuar që është ndjekur prej 5 vitesh në të 5 buxhetet e paraqitura nga “Rilindja”. Sipas saj e gjitha kjo ka krijuar një pabarazi të jashtëzakonshme, ku 99 % varfërohen dhe një “grusht” njerëzish pasurohen.
Trego më shumë