Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
KPK ka zhvilluar sot seancën dëgjimore ndaj prokurorit të Tiranës, Shpëtim Kurti. Pas hetimeve, ILDKP ka konstatuar se deklarimi Kurtit nuk është i saktë dhe se ka fshehur pasurinë. Apartamenti i rrugës Sulejman Pasha rezulton në mospërputhje me çmimin e blerë në vitin 2002. Ky apartament është deklaruar i blerë për 2 mln lekë por në kontratën e shit-blerjes rezulton 1.5 mln lekë.
Trego më shumë