Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli ka zhvilluar takime me përfaqësues të Parlamentit të Belgjikës, konkretisht me Kryetarin e Dhomës së Përfaqësuesve Siegrfried Bracke dhe Kreun e Komitetit të Marrëdhënieve me Jashtë, Dirk van der Maelen. Në fokus të bisedës së tyre ka qenë agjenda evropiane e Kosovës, e veçanërisht nevoja për marrjen e vendimit brenda këtij viti për liberalizimin e vizave.
Trego më shumë