Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Drejtori i ARRSH, Afrim Qendro, ka pohuar se Bashkia e Tiranës dhe policia Rrugore kanë hartuar një plan për devijimin e trafikut, duke nisur nga muaji janar. Gjatë punimeve aksi nga Dogana dhe deri tek shkolla Teknologjike do të jetë me vetëm tre korsi. Në asnjë moment trafiku për kalimtarët s’do jetë i bllokuar. “Do ketë një vështirësi trafiku, dhe për këtë policia ka marrë të gjitha masat”, ka theksuar ai.
Trego më shumë