Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryetari i AAK njëherësh Kryeministër i vendit, Ramush Haradinaj, ka mbledhur kryesinë e partisë së tij për t’i njoftuar për situatën politike në vend. Ai përmendi taksën prej 100 %, për mallrat e Serbisë dhe të Bosnje Hercegovinës, ndërsa ka theksuar se: “Kjo taksë do të hiqet vetëm me njohjen e Kosovës nga ana e Serbisë, se përndryshe ne e kundërshtojmë vetveten”.
Trego më shumë