Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Prokurori i Prokurorisë së Elbasanit merret në dëgjesë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. Ai aktualisht është Prokuror i komanduar në Prokurorinë e Përgjithshme në Tiranë. Nga të dhënat e siguruara dhe nga deklarimet e bërë nga vetë Prokurori, KPK-ja duke iu referuar ILDKPKI-së thuhet se Cani ka bërë deklarim të saktë të pasurisë.
Trego më shumë