Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Autoriteti Rrugor Shqiptar thotë se deri më tani janë pritur dhe sqaruar mbi 60% e qytetarëve të prekur nga projekti i Unazës “Rehabilitim mbikalimi pallati me shigjeta-rrethrrotullimi shqiponja”. Konfirmimi ka ardhur nga përgjegjësja e Sektorit të Sigurimit të Tokës në ARRSH, Holta Deda. “Nga këta, 50 qytetarë kanë dorëzuar zyrtarisht dokumentet e pronësisë dhe kanë marrë një përgjigje zyrtare.
Trego më shumë