Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas urdhrit të parë të Ministres Nikolla për mospërdorimin e celularëve në shkolla, vjen një tjetër pasues. Nikolla ka bwrw një udhëzim të ri edhe më të rreptë që vjen bashkë me sanksionet në rast shkeljeje nga nxënës e mësues. “Për sistemin arsimor parauniversitar, në mjediset e institucioneve arsimore është e ndaluar të disponohet telefon celular nga nxënësit dhe mësuesit”, citohet në udhëzim.
Trego më shumë