Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryedemokrati Basha, ka postuar një video me deklaratën e Kryeministrit Rama në 2013 kur ju kërkoi votën banorëve të “Unazës së Re”. “Shtëpitë e ndërtuara pa leje nuk do të prishen edhe sikur Enver Hoxha të ngjallet”, është shprehur Rama. Por sot, thekson Basha, për të siguruar vjedhjen 40 milionë euro, Edi Rama, mohon dhe vetveten.
Trego më shumë