Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti Meta ka ndarë me ndjekësit emocionet dhe mbresat, që ka përjetuar gjatë takimeve me banorët e Rozhajës. Përmes një posti në rrjetin social “Facebook”, Kreu i shtetit shqiptar ka pohuar se dashuria që përcjellin këta banorët për Flamurin Kombëtar janë tregues të prosperiteti. Ai u ndal gjithashtu edhe tek bukuretë natyrore të kësaj zone.
Trego më shumë