Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ish-Ministri Manjani ka bërë thirrje për arrestimin e policëve që sipas tij dhunuan 18-vjeçarin Daniel Drobaj, i cili akuzohet për plagosjen e efektives Ina Nuka. Ai shkruan se si Konventa Evropiane e të Drejtave të Njeriut ashtu dhe Kushtetuta, e ndalojnë torturën. Sipas tij nëse këtij shteti i ka mbetur pak respekt për demokracinë duhet që të arrestojë policët që kryen krimin e torturës ndaj 18-vjeçarit.
Trego më shumë