Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, në samitin e nëntë të Bosforit në Stamboll, ka deklaruar se nëse paqja nuk mund të vendoset, çmimi i saj do të paguhet nga miliona jetë të tilla si luftërat botërore. Ai theksoi se ideja dhe projekti i BE janë të rrënjosura në këtë situatë. “Ne duhet të përqendrohemi në tema që na lidhin më shumë sesa në ndarjen e problemeve”, citoi ai.
Trego më shumë