Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Urimet për festën Kombëtare të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë kanë ardhur edhe nga Kanadaja. Deputetja Julie Dabrusin, teksa ka folur të mërkurën në seancën plenare të Parlamentit ka uruar festën e Shqipërisë në gjuhën shqipe. Në fjalën e saj, deputetja është ndalur shkurt në domethënien dhe rëndësinë e kësaj dite për shqiptarët.
Trego më shumë