Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Argjentina po ecën drejt idesë për të akuzuar për krime lufte ndaj Princit të kurorës së Arabisë Saudite, Salman, ndërsa ai shkoi në Buenos Aires për të marrë pjesë në samitin e G20. Human Rights Watch, i kërkoi Argjentinës që të përdorte një klauzolë për krimet e luftës në kushtetutën e saj për të hetuar çdo përfshirje të tij në krime të mundshme kundër njerëzimit në Jemen dhe vrasjen e gazetarit Khashoggi.
Trego më shumë