Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Accor grupi i hotelerisë ndërkombëtare që ofron përvoja unike në 4,900 hotele dhe rezidenca në 110 vende të ndryshme parashikon të futet edhe në tregun shqiptar me hotelin “Novotel”.Hapja e hotelit të parë që operon nën një markë të Grupit Accor në Shqipëri është planifikuar për vitin 2021
Trego më shumë