Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Bazuar tek pamja e jashtme mund tju duket si një tigër apo mace. Dhe në fakt, është një mace me këmbë të gjata. Gëzofi?! Eshtë i verdhërremë-murrmë në stinën e verës, më i zbehtë në dimër, shumë laraman në këmbë, por me më pak lara mbi shpinë.
Trego më shumë