Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ervehe Tushe, e pëlqen ta thërrasin Veko, është gazetare e Radio Tirana prej gjashtë vitesh. Për shkak të një aksidenti ka humbur shikimin kur ishtë ende fëmijë, në moshën 6-vjecare, por kjo nuk e pengon aspak të shijojë jetën, të zgjohet cdo ditë dhe të bëjë punën që aq shumë adhuron, të udhëtojë botën apo edhe të gatuajë ashtu si I pëlqën asaj, me miksim përbërësish të cuditshëm, si psh pilaf me fruta!
Trego më shumë