Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti rus Vladimir Putin ka paralajmëruar se lufta midis Rusisë dhe SHBA do të ishte një konflikt apokaliptik që asnjë vend nuk do mund t’i mbijetonte. Putin ka vërtetuar se ka kontroll të plotë mbi ushtrinë dhe është shumë i informuar mbi gjithçka ndodh në Rusi dhe jashtë saj. Kur u pyet nëse ka shpresë për ndryshim në marrëdhëniet SHBA-Rusi tani që Trump është President, Putin tha se “gjithmonë ka shpresë”.
Trego më shumë