Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Shteti Islamik në revisten ekstremiste ”Rumi” ka shkruar se nuk i ka harruar vendet e Ballkanit. ISIS kërcënon hapur gjithe Ballkanin “Ju e dini se në Francë, Gjermani e Britani ka pasur flakë të luftës nga sulmeve tona, në këto vende ku mendohet se ka siguri, ne ua kemi përplasur kokën në tokë dhe ua kemi thyer qafën. - thuhet në shkrimin e kësaj reviste ekstremiste islamike.
Trego më shumë