Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Shkatërrohet banda e drogës në Greqi. Policia ka arrestuar 10 shqiptarë dhe 1 grek. "Kapua", një 32 vjeçar në Shqipëri. Grupi kryente shpërndarjen e drogës në Ilia. Janë sekuestruar nje sasi e vogël, por banda ka përfituar rreth 150 mijë euro. Zbardhet si funksiononte rrjeti i trafikut. “Bosi” e dërgonte drogën nga Shqipëria në Athinë, dhe merrej në dorëzim vëllai, që e shpërndante te anëtert e rrjetit për shitej.
Trego më shumë