Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kocijançic ka thënë se BE pret që Asociacioni i Komunave me shumicë serbe të formohet sa më shpejt. "Marrëveshja e arritur mes palës kosovare dhe serbe lehtëson dialogun". Deklarata vjen pas paralajmërimit të Haradinajt, sipas të cilit nuk do të formohet Asociacioni, në qoftë se ai bëhet kryeministër i Kosovës. “Pres angazhim konstruktiv nga dy palët në takimet e muajt të ardhshëm”, shton Kocijançic.
Trego më shumë