Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ramush Haradinaj, ka takuar sot ambasadorin britanik Ruairi O’Connell. Kandidati për kryeministër te Kosovës e ka siguruar ambasadorin se do të angazhohet për ta formuar qeverinë dhe për adresimin e çështjeve, që sipas tij, kërkojnë zgjidhje urgjente. “ folëm për procesin zgjedhor dhe për krijimin e institucioneve të reja të Kosovës” shprehet Haradinaj
Trego më shumë