Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Komisioni Europian ka nisur procedime ligjore kundër Polonis, Hungaris, Çekia anëtare të BE-së, të cilat refuzuan të pranonin refugjatët. Tre shtetet janë akuzuar se nuk kanë përmbushur detyrimet e tyre të përcaktuara , për të zhvendosur emigrantët nga Italia dhe Greqia. Komisioni tashmë po fillon të zbatojë procedurat, gjë që do t’i lejojë Gjykatës Europiane të vendosë edhe gjoba shteteve .
Trego më shumë