Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Mbi 40 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit të parë me detyrim, të sistemit parauniversitar, atij të gjuhës së huaj. Testi i Anglishtes përmban 25 pyetje, nga të cilat 13 kërkesa janë me përgjigje alternative, që vlerësohen nga 1 pikë secila dhe 12 pyetje janë me zhvillim, që vlerësohen me 37 pikë. Testi do të vlerësohet me 50 pikë. MAS apel kandidatëve të mos kopjojnë, në të kundër rrezikojnë pezullimin.
Trego më shumë